Algemene voorwaarden

Onze producten

Brocante producten kunnen na verloop van jaren kleine beschadigingen hebben zoals chipjes, muizenbeetjes, beboterd glazuur, craquelé, haarscheurtjes, kleine verkleuringen, houtworm gaatjes, roestplekjes etc. Het is daarom onmogelijk altijd dezelfde kwaliteit te leveren. Wij zullen proberen om alles op de foto's te laten zien. We kunnen niet altijd garanderen dat alles te zien is.

 

Afbeeldingen

Op de foto's laten wij zoveel mogelijk de gebruikssporen zien. Wij kunnen niet 100% garanderen dat alles op de foto's staat. Verder kunnen de producten ook groter of kleiner lijken dan op de foto's. Wij proberen dit duidelijk aan te geven door middel van: de afmetingen erbij te zetten, andere producten erbij te zetten die de grootte kunnen aangeven. De producten die er extra bij staan zijn niet voor de verkoop tenzij anders aangegeven. Verder kunnen de kleuren anders in echt zijn dan dat ze in de afbeelding zijn, wij proberen de foto's zo waarheidsgetrouw mogelijk te maken, het kan afwijken. 

 

Prijzen

De prijzen zijn inclusief BTW. 

 

Betaling

Betalingen via IDEAL en bankoverschrijving zijn kosteloos. Wilt u op een andere manier dan Ideal betalen neem dan contact met ons op. 

 

Garantie

Bij iedere bestelling zit een bedenk periode van 14 dagen deze gaat in op de dag dat de consument het product heeft ontvangen. Als wij het product in goede staat hebben ontvangen in de originele verpakking krijgt u het bedrag binnen 14 dagen teruggestort op de rekening. Wij vergoeden de verzendkosten niet. 

 

Herroepingsrecht 1.1

Wanneer u gebruik wenst te maken van uw herroepingsrecht bent u verplicht het binnen 14 dagen na aankomst van product het aan ons te laten weten. Na 14 dagen vervalt dit recht. U kunt via het contact formulier contact met ons opnemen of stuur een e-mail naar info@brocantespecials.nl. 

Graag het productnaam en uw bankgegevens toevoegen aan de e-mail. 

 

Herroepingsrecht 1.2

Indien u gebruik wilt maken van de herroepingsrecht dan bent u verplicht de verzendkosten zelf te betalen of terug te brengen naar de lokatie van afhalen. U bent verplicht het pakket binnen 7 dagen te versturen met alle originele toebehoren, als die erbij zaten. Als de producten verstuurd zijn dient u ons een e-mail te sturen met het bewijs van de verzending van de producten. Als de producten in goede staat zijn ontvangen krijgt u uw bedrag binnen 14 dagen teruggestuurd op uw rekening. 

 

Levering

Alle pakketten worden geleverd door postNL met track and trace tenzij anders aangegeven. Als u een dienst wilt maken van een andere pakket service of u woont in een ander land dan Nederland of België neem dan contact met ons op. Wij zijn niet verantwoordelijk als een product kapot geleverd wordt door de postbezorging door uw keuze of door staking, brand of natuurgeweld. 

 

Privacy                       

Informatie van onze webwinkel klanten zal nooit aan derden worden verstrekt.