• ✔ Spullen uit Nederland, Frankrijk & België
  • ✔ Ook op markten

Ben je op zoek naar unieke vintage decoratie, maar wil je wel het gemak ervaren van online bestellen? Brocante Specials is jouw webshop voor vintage en brocante decoratie. Je vindt hier alles: van decoratie tot aan prachtige religieuze beelden, bijvoorbeeld voor in je vitrinekast. Ontdek ons uitgebreide aanbod in onze webshop en kies de vintage decoratie naar jouw smaak!

Meer over ons te weten komen?

Lees ons verhaal

Maak jouw interieur af door vintage decoratie te bestellen

Korte tijd geleden verkochten we met ons mooie familiebedrijf onze spullen alleen op diverse markten. Tegenwoordig kun je ook in onze eigen webshop vintage decoratie bestellen. Een aantal keren per jaar reizen we naar Frankrijk en België om op zoek te gaan naar de mooiste vintage decoratie. En ook op Nederlandse markten slagen we goed! Op de website staan foto's bij de spullen om daarmee eventuele gebruikerssporen zo duidelijk mogelijk in beeld te brengen. We raden je aan om onze online shop regelmatig te bezoeken, omdat we het aanbod vintage spullen blijven aanvullen. Er is inmiddels ook al veel moois verkocht!

Wil je meer informatie? Neem contact op!

Bij Brocante Specials staat de klant altijd op nummer één. Daarom staan we graag voor je klaar om eventuele vragen te beantwoorden of je te helpen vintage decoratie te bestellen. Kunnen we je ergens mee helpen? Stuur ons dan een bericht via het contactformulier op de website en we nemen spoedig contact met je op.

 

Ook interessant:

Oude religieuze producten | Brocante decoratie bestellenVintage spullen online kopen