• ✔ Spullen uit Nederland, Frankrijk & België
  • ✔ Ook op markten

Kies jij ook voor het gemak van vintage spullen online kopen? Dan is Brocante Specials de webshop voor waar je de mooiste en meest unieke vintage spullen vindt. Vintage is populairder dan ooit. In de eerste plaats denken we steeds meer aan het milieu en hergebruiken we graag spullen. Daarnaast hebben vintage spullen een rijke historie, dat zie je en dat merk je. Bekijk het complete aanbod  in de webshop en kies jouw favoriete vintage spullen!

Meer over ons te weten komen?

Lees ons verhaal

Het gemak van vintage spullen online kopen

Wat begon als een leuke hobby groeide uit naar vintage verkoop op markten. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een webshop voor vintage spullen, waar we al een hoop mooie producten verkocht hebben. Brocante Specials is een klein familiebedrijf dat haar liefde voor vintage en religieuze spullen graag met anderen deelt. Wil je vintage spullen online kopen? Dan ben je bij Brocante Specials aan het juiste adres. De spullen die we aanbieden worden door ons persoonlijk uitgezocht en zijn afkomstig uit onder meer België en Nederland. We gaan regelmatig op pad voor nieuw aanbod van de mooiste vintage schatten. Op de foto's zijn eventuele gebruikerssporen duidelijk vastgelegd.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie

Kies voor het gemak van vintage spullen online kopen bij de webshop van Brocante Specials! We zetten de klant op nummer één en zullen met de grootst mogelijke zorg je bestelling verpakken en verzenden. Heb je vragen of wil je meer informatie? Stuur ons dan een bericht via het contactformulier op de website. Wij beantwoorden je bericht zo snel mogelijk.

 

Bekijk ook eens:

Vintage decoratie bestellen | Tweedehands spullen kopen | Oude religieuze producten