• ✔ Spullen uit Nederland, Frankrijk & België
  • ✔ Ook op markten

Tweedehands spullen kopen is niet alleen een uitstekende manier om goede spullen een tweede kans te geven; het is ook leuk om te zoeken naar mooie pareltjes en bijzondere schatten. Brocante Specials doet in- en verkoop van spullen op bijzondere brocante markten. Hiervoor gaan we meerdere malen per jaar naar België en Frankrijk, maar ook in Nederland weten we diverse schatten te vinden. Wil je bijzondere tweedehands spullen kopen? Dan ben je hier aan het juiste adres.

Meer over ons te weten komen?

Lees ons verhaal

Waarom tweedehands spullen kopen bij ons kopen?

Brocante Specials is warm familiebedrijf waar de klant altijd op nummer één staat. Daarom zetten we ons in om de mooiste spullen voor je te vinden. Denk aan prachtige brocante decoratie en religieuze beelden. Tweedehands spullen zijn natuurlijk niet als nieuw, er zijn altijd gebruikerssporen te zien. Maar dat is nu juist de charme van het kopen van tweedehands spullen; ze vertellen een verhaal. Inmiddels hebben we al vele tweedehands spullen verkocht!

 

Neem contact met ons op voor meer informatie

Heb je vragen over onze producten, of wil je tweedehands spullen kopen die je niet direct in de webwinkel kunt vinden? Neem dan contact met ons op door het contactformulier in te vullen. Heb je je oog op een van de spullen laten vallen? Plaats dan je bestelling en wij handelen deze met zorg af.

 

Ook interessant:

Brocante spullen kopen | Vintage decoratie bestellen | Oude religieuze producten